Protiv kluba koji nikad nije svladao u gostima Hajduk će igrati bez tri važna igrača

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

HAJDUK i Gorica sutra od 21 sat igraju utakmicu 4. kola HNL-a na stadionu u Velikoj Gorici, a zanimljivo je da Splićani nikad nisu slavili kod Gorice.

Hajduk će u susret ući bez nekoliko standardnih igrača. Lovre Kalinić, Samuel Eduok i Mario Vušković zbog ozljeda neće nastupiti.

Samuel Eduok je bio strijelac za pobjedu u prošlom kolu, a Mario Vušković obično je standardan u obrani, no obojicu je ozljeda udaljila od ovog prvenstvenog ogleda, piše Dalmatinski portal. Josip Posavec zamijenit će Lovru Kalinića.

"Lovre Kalinić nije spreman. Odradio je rehabilitaciju nakon Šibenika. Žrtvovao se za momčad protiv Tobola i Šibenika. Potreban mu je odmor, vjerojatno će biti spreman za iduću utakmicu. Svi znaju koliko je Lovre važan za Hajduk. Vratit će se jači. Branit će Posavec", rekao je trener Hajduka Gustafsson.

Josip Posavec je dvije i pol sezone bio prvi golman kluba, ali je dolaskom Lovre Kalinića pao u drugi plan. Svoju posljednju prvenstvenu utakmicu odradio je početkom veljače u domaćoj pobjedi protiv Istre (1:0). Kalinić ima jako težak početak sezone obilježen mnogim kiksevima, posebno onim u europskom debaklu protiv Tobola.

Pročitajte više