Pršo: Ako budemo prvaci trebat ću tri mjeseca odmora

STRIJELAC jedinog pogotka na utakmici između Glasgow Rangersa i Dunfermline Athletica Dado Pršo, rekao je kako je osvajanje naslova škotskog prvaka velika, ali i psihički vrlo zahtjevna stvar.

"Ako osvojimo naslov prvaka mislim da ću trebati tri mjeseca odmora da mi to legne. Izgubio sam puno snage jer je situacija oko prvaka vrlo napeta. Psihološki je to vrlo teško." - kazao je Pršo.

Pršo kaže i kako je svaka utakmica vrlo naporna jer su njegovi Rangersi jedan tjedan na prvom, a već idući tjedan na drugom mjestu. "Novi igrači kada dođu, misle da će ovdje lagodno živjeti, vjerujte mi, to nije tako." - objašnjava Pršo.

Uoči ogleda s najljućim konkurentom za naslov prvaka Celticom, Pršo kaže kako je u Škotskoj situacija oko nogometnog prvaka vrlo ekstremna.

"Samo ako osvojite naslov onda ste dobri, ako ga izgubite - ne valjate! Nema sredine u ovoj zemlji, ili je sve dobro ili je sve loše. To stvara pritisak na igrače." - kaže Pršo prema kojem su i navijači Rangersa u početku bili oprezni.

"Znao sam da ih mogu kupiti samo pogocima i neviđenom borbom. Kako je baš to moj stil igre, nije mi bilo teško, mislim da su sada svi na Ibroxu zadovoljni." - rekao je Dado Pršo.

Pročitajte više