Pršo daleko najbolji igrač Rangersa, ali McLeish ga kritizira

IAKO je glavni čovjek Glasgow Rangersa, Alex McLeish, zbog poraznih rezultata u dosadašnjem dijelu sezone već neko vrijeme na izlaznim vratima kluba, uoči utakmice koja bi mogla zapečatiti njegovu sudbinu odlučio se na kritiku daleko najboljeg pojedinca u dresu Rangersa - hrvatskog napadača Dade Prše.

Glasgowski Evening Times objavio je analizu učinka Rangersovih napadača u dosadašnjem dijelu sezone, pri čemu je očekivano titulu najboljeg ponio naš najbolji napadač Dado Pršo.

S osam golova Pršo je još jednom dokazao da se radi o uvjerljivo najvećoj zvijezdi Rangersa, ali trener Alex McLeish, kojem se itekako "trese fotelja", je našao za shodno uputiti kritiku svom najboljem igraču.

McLeish je tako uoči tri utakmice koje će odlučiti o njegovoj sudbini (Celtic, Hibernian i Porto u Ligi prvaka) kazao kako Pršo ne zabija dovoljno zabija iz kaznenog prostora.

Evening Times piše kako je trener kazao Prši kako bi trebao preuzeti ulogu središnjeg napadača, odnosno kako bi trebao više ulaziti u šesnaesterac.

Radi li se o pokušaju prebacivanja vlastite odgovornosti na svog najboljeg igrača ili o treneskoj uputi igraču, mogli bi saznati već u subotu, kad Rangersi igraju protiv vječnog rivala Celtica.

Pročitajte više