Pršo: Moje najbolje igre tek dolaze

PRIČA oko sukoba hrvatskog izbornika i našeg najboljeg napadača Dade Prše napokon je pala u drugi plan, ali Dado ne prestaje privlačiti pažnju medija. Naime, Pršo je unatoč problematičnom koljenu sjajno ušao u novu sezonu, zabio je tri gola u pet utakmica te najavio da ono najbolje od njega - tek dolazi.

Nakon što je golom iz prekrasnog voleja donio pobjedu Rangersima nad svojim najvećim rivalom Celticom, Pršo je razgovarao s novinarima Glasgow Evening Timesa te ustvrdio kako očekuje da će još više poboljšati svoj učinak.

"Nisam toliko trenirao u predsezoni kao ostatak ekipe, tako da još uvijek nisam na svojoj uobičajenoj razini, treba mi još par utakmica za to. Ali, zadovoljan sam početkom sezone i načinom na koji se stvari odvijaju." - kazao je Pršo, pa pobliže opisao fantastičan gol kojim je "načeo" Celtic.

"Marvin mi je proslijedio sjajnu loptu, a ja sam se samo koncentrirao na to da ostvarim dobar kontakt s njom. Bilo je izuzetno važno svladati Celtic nakon onog neugodnog poraza od Aberdeena." - dodao je hrvatski reprezentativni napadač.

I trener Rangersa, Alex McLeish, imao je samo riječi pohvale za svog ponajboljeg igrača, koji je u susretu s Celticom proglašen igračem utakmice.

"Pršo je odigrao još jednu fantastičnu utakmicu, opet je bio sjajan." - kazao je McLeish, pa dodao: "Ipak, ne bih želio misliti da se uvijek moramo oslanjati na njega, želim da svi moji napadači budu u top formi."

"Ipak, Dado se pokazao kao izuzetna osoba od svog prvog dana u Rangersima, iako je dio ljudi sumnjao u njega i prije nego što je odigrao svoju prvu utakmicu." - zaključio je McLeish.

Pročitajte više