Pršo najljepšim golom u plavom dresu poveo Rangerse prema tituli

HRVATSKI reprezentativni napadač Dado Pršo je u utakmici s Kilmarnockom postigao svoj 17. gol u dresu Rangersa, čime je svom klubu osigurao velikih šest bodova prednosti pred drugoplasirano Celticom. Susret je završio 2:1, a drugi gol za Rangerse dao je Španjolac Nacho Novo.

Nastave li Rangersi svoj pobjednički niz, odnosno uspiju li zadržati prednost pred najvećim rivalom u sljedećih šest utakmica, osvojit će škotsko prvenstvo. Prošlogodišnji prvak bio je Celtic, pa bi tako sve izglednije osvajanje prvenstva nesumnjivo oduševilo sve navijače Rangersa, baš kao i igrače te menadžera Alexa McLeisha, koji je ove godine uz našeg Pršu u klub doveo još nekoliko pojačanja.

Pršim gol Kilmarnocku u 21. minutu susreta bio je pravo malo remek-djelo, a škotski mediji pišu kako se radi o najljepšem Dadinom golu u dresu Rangersa. Službeni site kluba piše kako je Pršin pogodak zasigurno jedan od kandidata za najljepši gol sezone

Nakon što mu je sudac poništio gol postignut iz nepostojećeg zaleđa u prvoj minuti, naš napadač nije izgubio koncentraciju, nego se još više trudio, a njegovo zalaganje nagrađeno je u 21. minuti.

Pršo je primio dobru loptu Barry Fergusona, namjestio ju na desnu nogu i svom snagom poslao silovit udarac ravno u rašlje vratara Kilmarnocka, što je izazvalo erupciju oduševljenja gotovo 50,000 navijača Rangersa na Ibroxu.

Spomenimo za kraj da u anketi službene stranice škotske Premierlige, koju je ispunilo više od 11,000 posjetitelja, njih čak 41 posto smatra da će upravo Dado Pršo biti najbolji strijelac prvenstva.

Pročitajte više