Pršo nakon izbora Bilića: Nisam se oprostio od reprezentacije!

DADO PRŠO je, nakon što je doznao da je Slaven Bilić postao novi izbornik, izjavio kako su najave njegovog oproštaja od reprezentacije preuranjene.

Vlatko Marković je posjetio Dadu Pršu prošlog vikenda u Glasgowu, gdje mu je naš napadač kazao kako njegova koljena više ne mogu izdržati te da će se okrenuti Rangersima, s kojima ima ugovor na još jednu sezonu. Međutim, stvari su se brzo promijenile.

31-godišnji vođa hrvatske reprezentacije je za službene stranice Rangersa kazao kako još ništa nije odlučio.

"Nisam još definitivno odlučio, nikakvu potvrdu zaključenja karijere nisam donio." - kazao je Dado nakon izbora Slavena Bilića.

"Razgovarat ću sa svojom obitelji te ponovo s Vlatkom Markovićem koji dolazi uskoro u Glasgow, te tek tada donijeti odluku." - kazao je Pršo u srijedu.

"Ne volim kada ljudi govore u moje ime, a kada ću imati nešto za reći, tada ću to i učiniti. U ovom trenutku nisam prestao nastupati za Hrvatsku, ali razmišljam o budućnosti." - zaključio je Dado.

Od Vlatka Markovića nismo uspjeli doznati zna li što o slučaju, budući da se od utorka odlučio na "parcijalni" silentio stampa.

"Ispričavam se, no izjave dajem samo u Rusanovoj ulici, uz autorizaciju. Vaši kolege iskrivljuju moje izjave i više ne želim razgovarati preko telefona." - ustrajan je bio Marković u svojoj odluci, iako su vijesti bile odlične.

S.H.

Pročitajte više