Pršo "napaljen" pred odlučujući derbi s Celticom

NAJBOLJI napadač hrvatske reprezentacije i Glasgow Rangersa maksimalno je "napaljen" pred odlučujući subotnji derbi s najvećim rivalom u škotskom prvenstvu – Celticom.

Dado Pršo, inače najveća zvijezda Rangersa i dvostruki strijelac u ovosezonskim utakmicama s Celticom, ustvrdio je u razgovoru za Evening Times kako će nedjeljni derbi najvjerojatnije odlučiti o pobjedniku prvenstva. Naime, Celtic je trenutno vodeći na prvenstvenoj ljestvici zbog bolje gol razlike od Rangersa, oba kluba imaju po 62 boda, dok treći Hibernian ima čak 18 bodova manje.

Hrvatski nogometaš tvrdi da je moral u momčadi vrlo visok nakon nedavnih pobjeda, ali i da je susret s Celticom u nedjelju utakmica odluke za Rangerse.

"Bit će to velik test za Rangerse na kojem ćemo saznati koliko smo zapravo dobri. Gostujemo kod Celtica i moramo pokazati što znamo. Moramo se boriti, napraviti sve za dobar rezultat." - kazao je Pršo.

"Ovo je utakmica koju ne smijemo izgubiti. Itekako želimo osvojiti naslov prvaka škotske Premierlige, ali ako u nedjelju ne polučimo dobar rezultat, od osvajanja prvenstva najvjerojatnije neće biti ništa. Gostovanje kod Celtica je uvijek teško. Kad igramo na Ibroxu, pred svojim navijačima, puno nam je lakše." - dodao je Pršo, koji je ove sezone zabio čak 16 golova za Rangerse, od toga dva u utakmicama protiv "mrskog" Celtica.

Pročitajte više