Pršo obnovio ozljedu koljena

DADO PRŠO je obnovio ozljedu koljena u derbi utakmici s Celticom, te će zbog toga morati propustiti sljedeću utakmicu Lige prvaka u kojoj njegovi Rangersi igraju s Portom.

Ponajbolji hrvatski reprezentativac igrao je protiv Celtica do 66. minute, kada je zbog ozlijede morao napustiti teren. Rangersi su u subotnem derbiju poraženi rezultatom 3:0, a trener McLeish razočaran je što na Pršu neće moći računati.

Nedavno je McLeish kritizirao Dadu Pršu, kazavši kako on ne zabija dovoljno golova iz kaznenog prostora.

McLeish je prije derbija s Celticom, u razgovoru za glasgowski Evening Times, kazao da bi Pršo trebao biti središnji napadač te više ulaziti u suparnički šesnaesterac. No, sada kada je Pršo ozlijeđen McLeish ipak hvali našeg igrača.

"Njegova ozljeda je veliki udarac za nas." - kazao je Alex McLeish za službene stranice Rangersa. Podsjetimo, McLeishu prijeti otkaz zbog slabih rezultata, pogotovo u škotskom prvenstvu, u kojem imaju 15 bodova manje od prvoplasiranog Celtica.

"Dado je velik igrač sa ogromnim iskustvom u europskim natjecanjima. Ove sezone se isticao i nadmašio ostale igrače, no morat ćemo se snaći i vidjeti koje igrače imamo na raspolaganju za utakmicu s Portom." - dodao je McLeish, a prenosi Reuters.

Rangerse očekuju još dvije utakmice, a u Skupini H Lige prvaka zauzeli su drugu poziciju sa pet bodova, isto kao i Artmedia iz Bratislave, dok Porto ima dva boda manje. Inter je prvoplasirana momčad s devet bodova iz četiri susreta.

Pročitajte više