Pršo: Odlazak iz Rangersa slomit će mi srce

NA JUČERAŠNJOJ svečanosti Dado Pršo je, pred kraj svoje posljednje igračke sezone, primio nagradu za poseban doprinos Glasgow Rangersima na godišnjim dodjelama nagrada tog škotskog kluba.

Nagrada je nazvana po Johnu Greigu, koji je proglašen najboljim igračem Rangersa svih vremena. Greig je u Rangersima proveo cijelu igračku karijeru, od 1961. do 1978. nastupio je za klub Rangerse u gotovo 500 utakmica škotske lige, a upisao je i 44 nastupa za škotsku nogometnu reprezentaciju.

Nakon što mu je sam Greig uručio nagradu, pršo je, vidljivo dirnut, izjavio: "Velika mi je čast primiti ovu nagreadu od Johna Greiga. Nikad neću zaboraviti vrijeme provedeno u Rangersima i bit ću vrlo tužan kad posljednji put istrčim na Ibrox".

Navijači Rangersa također će odati počast svom miljeniku Dadi Prši i golmanu Stefanu Klosu, na posljednjoj utakmici koju će odigrati za klub 13. svibnja protiv Klimanrocka.

"Ovo je poseban klub i uživao sam igrajući za njega. Dio mene žali zbog toga što u Rangersima nisam ostao duže.", rekao je Pršo, priznavši da će mu kraj karijere i odlazak iz kluba, uzrokovan ozljedom koljena, slomiti srce.

M.Č.
Foto:AFP

Pročitajte više