Pršo pozvao hrvatske reprezentativce na Otok

SJAJNI napadač hrvatske reprezentacije i Glasgow Rangersa, Dado Pršo, kazao je u razgovoru za agenciju PA Sport kako je tek na Otoku otkrio sve čari nogometa, te dodao kako je pozvao svoje prijatelje iz reprezentacije da dođu igrati na Otok.

Pršo je u razgovoru s novinarom kazao kako je postao bolji i hrabriji igrač otkad je iz Francuske došao na Ibrox.

"Nikad nisam sumnjao u svoju odluku da dođem ovdje. Napravio sam pravi izbor. Rekao sam svim svojim prijateljima iz reprezentacije da, ako im se ikad pruži prilika, svakako dođu igrati u Veliku Britaniju." – kazao je Pršo.

"Ovdje je sve što se tiče nogometa apsolutno fantastično, znam da bi se i njima svidjelo da probaju. Otkad sam došao u Škotsku postao sam bolji igrač, puno agresivniji." – ustvrdio je najbolji hrvatski napadač, pa engleskom novinaru ispričao doživljaj sa posljednje reprezentativne utakmice.

"U svom zadnjem reprezentativnom susretu zabio sam dva gola Malti. Za prvi gol sam skočio iznad vratara kako bih zabio glavom i iskreno rečeno, nije me uopće bilo briga hoću li ozlijediti sebe ili golmana Malte." – kazao je Pršo, pa dodao kako je upravo agresivna igra kakva se prakticira u Škotskoj od njega napravila boljeg igrača.

"Mislim da mi je igranje u Škotskoj uveliko pomoglo, postao sam puno hrabriji u duelima. Moji prijatelji iz reprezentacije su mi rekli da igram s puno više strasti nego prije, a to može biti samo dobro." – dodao je Pršo.

"Sada igram nogomet kao da sam dijete. Osjećam se izuzetno na terenu, igram s velikim uzbuđenjem i s puno srca." – zaključio je miljenik navijača Rangersa i hrvatske reprezentacije.

Pročitajte više