"Pršo se jedini ne mora ispričavati!"

NAKON što su Rangersi u 4. kolu Lige prvaka ponovo remizirali protiv momčadi iz predgrađa Bratislave, Alex McLeish imao je potpuno pravo biti nezadovoljan. O glavu mu se obilo sve: od remija u škotskom prvenstvu, i to od momčadi iz donjeg dijela tablice, pa sve do nezadovoljavajućih rezultata u Ligi prvaka.

Jedan od takvih je i utakmica s Artmediom, u kojoj su Rangersi dva puta uspjeli prokockati vodstvo, te su teren napustili pognutih glava. McLeish naprosto nije mogao vjerovati što ga je snašlo, njegovi igrači ponovo nisu uspjeli zadržati stvari pod kontrolom.

"Imali smo čistu šansu na samom kraju utakmice, no izvukli smo tek bod. S tim se jednostavno treba pomiriti." - kazao je McLiesh.

Kako tvrdi škotski portal icScotland, naš napadač Dado Pršo jedini je igrač koji se ne mora ispričavati. Hrvatski napadač ponovo je pokazo svu raskoš svog talenta, ali i iznimnu borbenost. Način na koji je probio stranu i potom precizno pronašao Stevena Thompsona, koji je na sebi u tom trenutku imao dva igrača, jednostavno je zapanjujuć, navodi se u tekstu. Thompson je postigao gol, ali Rangersi ipak nisu uspjeli doći do pobjede.

Škotski novinari još uvijek se ne mogu načuditi količini optimizma kojom zrači naš vrsni napadač.

"Stekli smo dojam da Pršo nikad ne razmišlja na negativan način, čak je i na ovaj remi pokušao staviti pozitivan naglasak." - piše icScotland.

"Dva smo puta bili u vodstvu, a izgledna je bila i Peterova prilika pred sam kraj susreta. Na kraju, ipak samo bod. Sreća je da o svojoj sudbini još uvijek odlučujemo sami. Mislim da imamo dobre izlede za prolazak, a bit će zanimljivo pogledati što Inter može učini u susretu s Artmediom." - kazao je Pršo nakon utakmice.

"Nismo daleko od onoga čemu težimo. Nismo pobijedili Artmediu, ali nismo niti izgubili." - dodao je naš najbolji reprezentativni napadač.

"Da je barem Pršo imao Loverkrandsove šanse! Iako to nitko nije rekao na glas, McLeish, kao i ostali igrači, sigurno su razmišljali na taj način." - zaključuje se u članku icScotlanda.

Pročitajte više