Pršo u Francuskoj na pregledu odluke

NEUMORNI Dado Pršo danas će u Francuskoj posjetiti specijalista, kako bi ustanovio može li njegovo koljeno izdržarti još jednu aktivnu sezonu. Gotovo dvije godine naš napadač ne funkcionira na način na koji bi trebao, koljeno sve teže podnosi napor i čini se da je Pršo sve bliži opciji da objesi kopačke o klin.  

Francuska klinika St Raphael tako se jutros pretvorila u poprište odluke o nastavku jedne velike i hrabre karijere. No, Ranko Stojić, Prši nogometni skrbnik, preko škotskih medija poručio je kako se nada dobrim vijestima.

"Dado će posjetiti liječnika koji je ujedno i naš dobar prijatelj. On jednostavno želi biti u potpunosti siguran da može odraditi još jednu sezonu." - kazao je Stojić.

"Njemu ne bi bio problem otići u neku drugu zemlju i odigrati laganu sezonu, ali njegova je želja ostanak u Škotskoj, stoga mora znati može li izdržati napore. Optimistični smo i vjerujemo da će sve na kraju ispasti prema očekivanjima." - dodao je Pršin impresario.

Na Ibroxu, u međuvremenu, vlada velika napetost. Čekaju se vijesti iz Francuske, obzirom da pregovori oko novog ugovora neće krenuti sve dok Pršo ne potvrdi svoju spremnost za novih 12 mjeseci vrhunskog nogometa.

"Dado je takav, nije želio pregovarati dok ne bude siguran u svoje zdravlje. Do kraja tjedna, trebali bi konačno doznati u kojem smjeru će se stvari razvijati."

Ikona Glasgow Rangersa o teškim trenucima progovora za škotski tisak, te izražava svoj veliki strah od konačne dijagnoze.

"Bilo je jako teško vratiti se nogometu nakon silnih problema koje sam imao s koljenom. U Francuskoj ću posjetiti nekoga kome vjerujem, sjesti, porazgovarati i donijeti konačnu odluku. Ako se ne povučem na kraju ove sezone, onda ću to svakako učiniti sljedeće godine. Jednog dana jednostavno moraš stati. Što si stariji, sve teže podnosiš napore, a ozljede bitno pogoršavaju stvari..." - kratko je prokomentirao napadač koji je zadužio hrvatsku reprezentaciju, te će uvijek imati posebno mjesto u srcima njezinih  navijača.

D.R.

Pročitajte više