Pršo zabio za Rangerse u prijateljskoj utakmici

DADO PRŠO oporavlja se od ozljede i odlično je iskoristio vrijeme na terenu, zabivši pogodak za Rangerse protiv niželigaša Hamilton Acciesa u pripremnom susretu za utakmicu protiv Osasune u Kupu UEFA.

U utakmici zatvorenoj za javnost, priliku su dobili mnogi igrači koji su imali problema sa ozljedama, kao i golman Stefan Klos, koji će vjerojatno morati braniti protiv Osasune, zbog suspenzije koju je u prošloj utakmici protiv Hapoel Tel Aviva zaradio McGregor.

Dado Pršo je pokazao da ozljeda nije imala velikog utjecaja na njegovu formu te je zabio jedan od pogodaka Rangersa, koji su slavili 3:1. Osim Prše, mrežu Acciesa su zatresli i Filip Sebo te junior Andrew Shinnie.

Nakon što su Rangersi ispali iz škotskog kupa i lošim startom sezone prokockali priliku da se bore za naslov prvaka s gradskim rivalom Celticom, jedino im još Kup UEFA preostaje da spase sezonu. Pršin oporavak i dobra forma sigurno će obradovati trenera Rangersa, Waltera Smitha, koji na našeg reprezentativca računa u važnoj utakmici protiv španjolske Osasune za tjedan dana.

M.Č.
Foto:AFP

Pročitajte više