Liga nacija

Prvaci Europe istrčali na Poljud, pogledajte raspucanog Ronalda

Foto: Grafika Index.hr

PORTUGALSKA nogometna reprezentacija je od 17:30 održala posljednji trening pred sutrašnji ogled Lige nacija na Poljudu protiv Hrvatske.

U sastavu europskih prvaka za sutrašnju utakmicu je i jedan od najboljih svjetskih nogometaša Cristiano Ronaldo, koji je također trenirao na Poljudu.

Pred kraj otvorenog dijela treninga Portugalci krenuli uvježbavati taktičke postavke

Po kišovitom i vjetrovitom vremenu u Splitu nogometaši Portugala su po izlasku na teren odradili kratko zagrijavanje s loptom, a onda su raspoređeni u manje skupine u kojima su odrađivali vježbe u krugu.

Pred kraj dijela treninga otvorenog za medije Portugalci su krenuli s udarcima na gol i uvježbavanjem taktičkih postavki za utakmicu koja počinje sutra u 20:45.

Santosu zbog ozljede nedostaje samo Guerreiro

Od važnih prvotimaca izborniku Fernandu Santosu nedostaje samo bek Borussije Dortmund Raphäel Guerreiro koji je zbog ozljede mišića protiv Francuske pošteđen puta u Split.

Hrvatska u susretu protiv Portugala mora ići na pobjedu jer traži ostanak u elitnoj skupini Lige nacija, dok Portugalci nemaju imperativ pobjede jer su već osigurali drugo mjesto u skupini.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više