PSG ne računa na igrača koji je 2016. uništio Hrvatsku

Foto: EPA

RENATO SANCHES (25) mogao bi napustiti PSG i nastaviti karijeru u Romi, objavio je dobro upućeni talijanski novinar Nicolo Schira. Pariški klub ne računa na portugalskog veznjaka kojeg je prošle godine platio 15 milijuna eura. Sanches je upisao 27 nastupa, i to uglavnom kao zamjena nakon što je imao puno problema s ozljedama, zbog kojih je propustio mnogo utakmica.

PSG je Sanchesa ponudio Romi, čiji je trener Jose Mourinho, a s kojom je u dobrim odnosima. Rimski klub razmišlja o tome je li mu Sanches potreban. Portugalčev ugovor s PSG-om vrijedi do 2027. godine, a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 15 milijuna eura.

Sanches uništio Hrvatsku na Europskom prvenstvu 2016. godine

Podsjetimo, Sanches je impresionirao na Europskom prvenstvu 2016. godine, kada je Portugal osvojio prvo mjesto, a on bio najbolji mladi igrač sa svega 18 godina. Briljirao je protiv Hrvatske u osmini finala, kada je Portugal nakon produžetaka slavio 1:0 pogotkom Ricarda Quaresme.

Sanches je nakon Europskog prvenstva napustio Benficu i potpisao za Bayern. U bavarskom klubu zadržao se do 2019., uz posudbu u Swansea, a onda ga je kupio Lille za 20 milijuna eura. Ondje je tijekom tri godine oživio karijeru i PSG ga je odlučio uzeti. No sada ga opet pušta.

Pročitajte više