Pudar novi trener Hajduka

JEDNOGLASNOM odlukom članova Izvršnog odbora Hajduka Ivan Pudar potvrđen je za novog trenera Hajduka. Već popodne Pudar će održati prvi trening s igračima na Poljudu.

Nakon sjednice Izvršnog odbora, koja je trajala manje od sat vremena, predsjednik Hajduka Branko Grgić novinarima je priopćio službenu odluku o imenovanju Ivana Pudara kao novog trenera Hajduka.

Grgić je dodao kako je Pudar i bio Hajdukov trener ali na posudbi Šibeniku te se sada vraća nazad u matični klub.

Osim Pudara novost u Hajduku je i povratak Štimca. Kako je kazao Grgić Štimac će sada "malo više sudjelovati u radu Hajduka".

Iako je Pudar najavljivao kako bi volio sezonu završiti u Šibeniku već danas će preuzeti momčad Hajduka. Pudar će popodne odraditi prvi trening s novom momčadi. A o preuzimanju Hajduka jučer je za Index kazao kako će to biti kruna njegove dosadašnje karijere, te da igru neće prilagođavati Anti Rukavini.

Da će u Hajduku pod njegovim vodstvom biti drugačije, svjedoči i njegova rečenica da ga "intrigira potencijal kojim raspolažu mladi Bulat, Pandža, Gabrić". Radi se, naime, o igračima zbog čijeg zapostavljanja Vulića napadaju kritičari.

A.H.
Foto: Index/Novi list

Pročitajte više