Pudar: Sampdoria me iznenadila anti-igrom

STRATEG Hajduka Ivan Pudar nakon utakmice je izjavio kako je zadovoljan igrom Hajduka, ali da je vrlo razočaran rezultatom, te da ga je Sampdoria iznenadila anti-igrom.

"Imali smo priliku vidjeti pravi talijanski nogomet s mnogo prekršaja, grube igre i odugovlačenja. Portugalski sudac im je išao na ruku i sve to dopuštao. Sampdoria je slučajnim golom bez prave prilike cijelu utakmicu došla do pobjede. S druge strane mi smo imali dvije prečke, gredu i nekoliko dobrih prilika. Na kraju moram reći da sam zadovoljan igrom i vrlo razočaran rezultatom." - izjavio je Pudar na konferenciji nakon utakmice.

Govoreći o uzvratnoj utakmici Pudar je kazao kako se nada da će im se ozlijeđeni igrači vratiti i pomoći im u toj teškoj utakmici u kojoj, vjeruje Pudar, ima šanse za prolaz dalje. "Jedino se nadam da će moji mladi igrači napokon početi zabijati golove." - dodao je.

Na upit može li Hajduk uopće igrati protiv Sampdorije, Pudar je kazao: "Ja ću to odgovoriti na svoj način: Mora, a napadači moraju početi davati golove i svi moramo dati 120 posto svojih mogućnosti."

Talijanske novinare zanimalo je koga Pudar smatra najboljim igračem Sampdorije. "Bellucci je Sampdorijin najkvalitetniji igrač. Večeras je pokazao raskoš talenta" - odgovorio je strateg Bilih.

Na kraju je Pudar zahvalio publici na odličnoj podršci i na tome što ni jedna baklja nije pala na teren.

V.B.
Foto: V.G.

Pročitajte više