Pula razbila Međimurje, remi Cibalie i Kamena

U SUSRETIMA 19. kola Prve HNL Pula je na domaćem terenu uvjerljivo svladala Međimurje s 4:0, dok su u Vinkovcima neodlučeno 1:1 igrali Cibalia i Kamen Ingrad.

Vinkovčani su poveli u 18. minuti, Žgela je iz blizine glavom pogodio za 1:0, asistirao je Stojanovski.

Gosti su unatoč nadmoći Cibalije uspjeli izjednačiti u 31. minuti nakon slobodnog udarca Mujčina. Strijelac je bio Srđan Lakić, koji je pogodio mrežu domaćina iz neposredne blizine na asistenciju Tomića.

Cibalia je nakon primljenog pogotka bitno podigla tempo utakmice i još agresivnije krenula po novi gol.

Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 1:1, iako je Cibalia  prvom poluvremenu pokazala puno bolju igru, dok su gosti uspjeli zabiti iz jedine prave prilike.

Kamen Ingrad je od 54. minute igrao s 10 igrača, drugi žuti odnosno crveni karton dobio je Drago Papa. No, rezultat je do kraja susreta ipak ostao 1:1.

Pred 2.000 gledatelja sudio je Novak iz Varaždina.

Pula - Međimurje 4:0

Domaćini su poveli već u 9. minuti, gol Međimurja pogodio je Starčević nakon nabačaja Ramadanija iz kornera.

Samo dvije minute kasnije sudac Alojzije Šupraha je dosudio kazneni udarac za domaćine, Ratković je igrao rukom u šesnaestercu, zbog čega je kažnjen crvenim kartonom.

Penal je izveo Ramadani i pogodio, ali sudac je poništio pogodak zbog preranog utrčavanja igrača Pule u šesnaesterac. No, Ramadani je bio precizan i iz drugog pokušaja i Pula vodi 2:0.

Isti igrač postigao je svoj drugi pogodak u 28. minuti. Domaćini su izveli lijepu akciju, a Ramadani je došao do lopte iz drugog plana i preciznim udarcem svladao golmana Međimurja.

Pred 1.000 gledatelja sudio je Šupraha iz Kolana.

Za konačni potop Međimurja zaslužan je Stiven Rivić, koji je u 66. minuti pogodio za velikih 4:0.

Pročitajte više