Pulis: Etherington će zaigrati protiv Hajduka, Bijele očekujem u puno boljem izdanju

TRENER Stoke Cityja Tony Pulis izjavio je kako bi ponajbolji igrač "lončara" Matthew Etherington trebao biti spreman za susret protiv Hajduka u četvrtak.

Etherington je propustio prijateljski dvoboj sa Sheffield Wednesdayjom ovoga tjedna, a postojala je bojazan kako se neće oporaviti do uzvrata na Poljud.

"Matthew je dobio mali udarac, ali nema sumnje kako će biti spreman za uzvrat u Splitu u četvrtak. Ne radi se o nekoj ozbiljnijoj ozljedi. Protiv Sheffielda sam ga izostavio predostrožnosti radi, ne trebate se bojati, zaigrat će on protiv Hajduka", rekao je Pulis.

Pulis će momčad u grad podno Marjana dovesti u srijedu, dan prije utakmice, kako bi se na pravi način aklimatizirali, a pretpostavlja se da će s Englezima u Split doći oko tisuću navijača.

"Trenirat ćemo na Poljudu večer prije utakmice, ali to neće biti ozbiljan trening već samo trčkaranje, kako ne bi odali svoje taktičke i kadrovske zamisli", rekao je Pulis pa prokomentirao i momčad Hajduka.

"Očekujem drugačiju utakmicu i sasvim drugačijeg protivnika. Balakov će se sigurno otvoriti, a Hajduk će pretpostavljam zaigrati s dva napadača. Bit će to veliki izazov za mene i igrača, ali zar svatko od nas s posebnim užitkom i ne čeka takve dvoboje".

Pročitajte više