Pulisic iz bolnice: Tako sam je*eno ponosan

Foto: EPA-EFE

CHRISTIAN PULISIC postigao je jedini pogodak u pobjedi Sjedinjenih Američkih Država nad Iranom u trećem kolu skupine B Svjetskog prvenstva u Kataru, čime su Amerikanci osvojili drugo mjesto iza Engleske i plasirali se u osminu finala, gdje ih čeka Nizozemska. Najbolji igrač SAD-a, kojeg zovu Captain America, ozlijedio se prilikom postizanja pogotka.

Pulisic je završio u bolnici nakon utakmice, no javio se na društvenim mrežama. "Jebeno sam ponosan na svoje dečke. Bit ću spreman za subotu, ne brinite se", objavio je Pulisic. Podsjetimo, SAD u subotu u 16 sati igra utakmicu osmine finala protiv Nizozemske.

"Jedan je od najboljih, a i najviše radi"

Američki nogometni savez objasnio je kako je Pulisic, 24-godišnji ofenzivac Chelseaja, ozlijedio zdjelicu. Izbornik Gregg Berhalter pohvalio je Pulisicev naporan rad i čvrstinu nakon utakmice te rekao da su on i igrači imali kratak videorazgovor s njim iz svlačionice.

"Morali smo razgovarati s njim, dobro je raspoložen. Divno je kada je jedan od vaših najboljih igrača ujedno i jedan od onih koji najviše rade. Ne mogu reći dovoljno pozitivnih stvari o Christianu", rekao je Berhalter.

 

Pročitajte više