Pušnik: Usrali smo se, ali idemo dalje

Foto: Hina

TRENER Marijan Pušnik priznao je nakon pobjede protiv rumunjskog Iasija 2:1 kako je bilo puno pogrešaka u Hajdukovoj igri, ali zadovoljan je plasmanom u 3. pretkolo Europske lige.

"Dobra večer svima jer večer je doista dobra. Već treću utakmicu ne znamo za poraz, a Hajduk ide u treće pretkolo," rekao je nakon pobjede protiv Iasija trener Hajduka Marijan Pušnik.

"Radili smo puno pogrešaka i moramo poraditi na tome. Da, bilo je problema u zadnjoj liniji, ali neki igrači su nam tek došli, neki žele otići, treba to sve posložiti, nadam se da će uskoro biti bolje."

Igrali smo za kurac


"Hvala navijačima, atmosfera je bila prekrasna. Prije utakmice sam priželjkivao pun stadion i pobjedu, a jedno i drugo smo ostvarili, zato moram biti zadovoljan. A što se tiče ostalog, jasno je kako ništa nije valjalo. Igrali smo za kurac."

"Čestitke mojim igračima na pobjedi. Čujem da po gradu pričaju da puno treniraju pa nisu dovoljno odmorni za utakmice. To su gluposti. Mi ćemo još više trenirati, tek smo počeli. Još će više padat i još će više bit grčeva. To je jedini ispravni put."

"Igrali smo loše, ali smo prošli. Ja igračima ništa ne mogu zamjeriti, oni su dali sve od sebe, druga je stvar što su se usrali. Napišite točno to. Ali što sad, bit će bolje. Pobijedili smo i trebamo slaviti."

Vlašić: Nesvjesno smo se povukli nakon prvog gola, ali događa se


Kapetan Nikola Vlašić zahvalio se "najboljim navijačima na svijetu" pa objasnio što se dogodilo nakon prvog gola.

"Primili smo taj laki gol, nesvjesno smo se povukli, ali to se događa, na kraju je sve dobro ispalo. Travnjak nije smetao, sami smo krivi," kaže Vlašić.

"Idući protivnik je ukrajinska Oleksandrija, analizirat ćemo ju dobro i dati sve od sebe kako bismo prošli," zaključio je.
 

Pročitajte više