QPR se uključio u borbu za Perišića!

PREMA pisanju engleskih medija u borbu za potpis hrvatskog reprezentativca i najboljeg igrača Club Brugge uključio se i Queens Park Rangers.

Prisjetimo se, već nekoliko tjedana traje saga oko Perišićevog prelaska u dortmundsku Borussiju, a sam igrač u nekoliko je navrata rekao da ga dijele sitnice od transfera u redove novog njemačkog prvaka. Proteklog vikenda Perišić je s dva nova pogotka u posljednjem kolu belgijskog prvenstva postao prvi strijelac lige. Od dolaska u belgijski klub Perišić je odigrao 66 utakmica i zabio nevjerojatnih 29 golova,

"Nisam sretan sa četvrtim mjestom, ali zadovoljan sam s brojem golova ove sezone. Ipak, ovo je moja posljednja utakmica za Brugge. Nakon dvije fantastične sezone, spreman sam otići stepenicu više. Svi znaju za interes Dortmunda, nadam se da će pregovori biti okončani u nedjelju. Nakon toga želim se koncentrirati samo na reprezentaciju, a onda se napokon odmoriti", rekao je hrvatski reprezentativac.

Pitanje je koliko interes QPR-a može pomrsiti račune u transferu bivšeg Hajdukovca na Westfalen, jedino u slučaju neke basnoslovne ponude, koju ni igrač, a ni klub ne bi mogli odbiti. QPR je prije nekoliko kola izborio ulazak u Premierligu, a za sljedeću sezonu dobit će preko 100 milijuna eura za pojačanja. Perišić i Kranjčar tek su neke od meta.

Pročitajte više