Zvijezda Reala: Mokrio sam u krevet do 15. godine. Nemam se čega sramiti

Foto: EPA

BRANIČ Real Madrida Antonio Rüdiger (31) dao je intervju uoči gostujuće utakmice s Bayernom u polufinalu Lige prvaka. Među ostalim, rekao je kako suigrača Judea Bellinghama smatra najboljim nogometašem na svijetu, a bivšeg realovca, sada stopera Seville Sergija Ramosa najboljim braničem. Uz Ramosa, od braniča je istaknuo Thiaga Silvu iz Chelseaja i Pepea iz Porta.

Poručio je da se ne boji nijednog suparnika, a potom su ga zatražili da ispriča priču o sebi po vlastitom izboru. "Mokrio sam u krevet do 15. godine", rekao je njemački reprezentativac u videu objavljenom na YouTube kanalu Carre. Na pitanje je li ozbiljan i kako je riješio problem, nasmijao se i odgovorio: "Nemam se čega sramiti, to je život, što da radim. Prestao sam piti vodu nakon 20 sati."

Pepe mu je najdraži nogometaš, a najteže mu je bilo igrati protiv Ronalda i Aguera

Otkrio je da mu je Pepe, legendarni portugalski branič, najdraži igrač, dok Zinedinea Zidanea smatra najboljim francuskim nogometašem u povijesti.

Cristiana Ronalda i Sergija Aguera izabrao je za najbolje igrače protiv kojih je igrao, dok je o potencijalnom dolasku Kyliana Mbappea iz PSG-a rekao: "Tko kaže da dolazi? Još nije službeno. No, najbolji igrači u povijesti igrali su za Real. Bili bismo dobar par."

Rüdiger je u karijeri nastupao za Stuttgart, Romu, Chelsea i Real, u kojem je od 2022. godine. Osvojio je devet klupskih trofeja, ima 68 nastupa i tri pogotka za reprezentaciju Njemačke, a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 25 milijuna eura.

Pročitajte više