TENIS

Rađa: Đoković i ja bismo se dogovorili za pet minuta

Foto: Facebook

LEGENDA hrvatske košarke Dino Rađa ponovno je stao u obranu najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića. Rađa je branio Đokovića neposredno nakon Adria Toura koji je otkazan zbog koronavirusa, a sada je slično ponovio za novi broj tjednika NIN.

"Jesu li se malo previše opustili? Definitivno jesu, ali oko nas je more takvih primjera pa nikom ništa. Međutim, pisati o njima, to malo tko čita, a pisati o Đokoviću, Billu Gatesu i sličnima - svi čitaju. Pogotovo ako su negativno intonirane informacije. Takav je današnji svijet, nažalost", rekao je Rađa, a njegove riječi prenosi N1.

"Novak i ja bismo se dogovorili u pet minuta"

Dao je zanimljiv odgovor na pitanje kako bi svijet izgledao da ga vode on i Đoković.

"Što se tiče dogovora, Novak i ja bismo se dogovorili u pet minuta. O svemu. Garantiram. Međutim, realno ne bismo mogli voditi države jer nismo kvalificirani za to. Isto kao što političari ne bi mogli igrati naš sport", napominje Rađa.

Neposredno nakon Adria Toura Rađa je na Facebooku branio Đokovića.

"Nevjerojatna je količina sranja po Novaku ovih dana. Natjecanje ko će ga više pokenjat. Čovik je napravija sve da pomogne nama Hrvatima da se promoviramo i da pokušamo spasit bar dio sezone. I naravno, budi dobar izi govno. Jeli bilo grešaka, naravno da je. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija pa tek onda ostali sudionici. Za usporedbu pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetnice, javni prijevoz itd. Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drži distance. Ali naravno da nije baza srat po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovik je riskira svoje zdravlje da nama nešto napravi. O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica a situacija zasad duplo gora da ne tražin dalje. Ovo šta se dogodilo pametni će shvatit ka upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatit jer smo se svi skupa previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držat uputa. Zdravi i veseli bili", napisao je Rađa na svom Facebooku uz fotografiju s Novakom.

Pročitajte više