Rajevac: Ljudi, probudite se! Suarez nije nikakav junak nego običan lopov!

"NEKI kažu da je Luis Suarez junak i da ima pravo biti ponosan na ono što je učinio. Ja kažem da je on najobičniji varalica!"

Riječi su to Milovana Rajevca, Srbina koji je na SP-u doveo Ganu na rub povijesnog uspjeha. No, njegove Crne zvijezde ipak nisu postale prva afrička momčad u polufinalu Mundijala, ponajprije zahvaljujući Suarezu koji je rukom izvadio loptu iz mreže. I za to dobio crveni karton. Ali nije bilo bitno; reprezentativci Gane se nakon dramatične završnice drugog produžetka nisu mogli sabrati i mirno odraditi penale koji su odlučili pobjednika.

"Dajte ljudi, dođite sebi. Kakva Božja ruka? To je bila vražja ruka! Nitko nema pravo hvaliti Suareza zbog toga što je učinio", ljutit je Rajevac. "Fifa bi zbog ovog lopovluka trebala mijenjati pravila. Suci bi trebali priznati gol, a ne svirati penal kad netko rukom izbije loptu na crti", kaže Rajevac.

Srpskom je treneru Urugvajac ukrao san, koji se Rajevac dosad nije ni usuđivao glasno izreći. "Uvjeren sam da smo mogli otići do kraja i prirediti iznenađenje kojem se nitko nije nadao - svjetski prvak iz Afrike! Ali sve se srušilo kad je Gyan promašio penal. Izgubili smo utakmicu koju smo morali dobiti i to je bilo jako teško", kaže Rajevac.

Pročitajte više