Rajko Vidović je novi trener Gorice

Foto: HNK Gorica

GORICA je prije tjedan dana raskinula ugovor s trenerom Dinkom Jeličićem (50) zbog loših rezultata u proljetnom dijelu SuperSport HNL-a. Velikogoričani su izgubili osam od posljednjih devet utakmica u SHNL-u pod njegovim vodstvom, a proteklog vikenda su pod vodstvom pomoćnika Mensura Mujdže i Marka Krnjića remizirali 0:0 s Istrom.

Od danas momčad Gorice vodi Rajko Vidović (49), dosadašnji trener hrvatskog trećeligaša Kustošije. Suradnja je dogovorena do ljeta 2025. godine. Prije no što je došao u Kustošiju, s kojom se ove sezone nalazi na sedmome mjestu SuperSport 2. NL, Vidović je vodio Dugo Selo, Maksimir, Lučko, Trnje i Sesvete.

Riječ je o trećeligašima, što znači da bi mu preuzimanje Gorice bio najveći posao u trenerskoj karijeri započetoj 2015. godine. Vidović, rođen u Zavidovićima blizu Zenice, tijekom igračke karijere bio je napadač. Prema podacima Transfermarkta, nastupao je za Rijeku, Kamen Ingrad, Zagreb, klub iz Pekinga, zaprešićki Inter, Lokomotivu, Čelik iz Zenice, vijetnamski Song Lam i Dugo Selo. Igrački se umirovio 2015. godine.

Pročitajte više