Rakitić: I dalje gledamo samo svoje rezultate


  
"OD NASTAVKA prvenstva Schalkeova desetka igra u velikoj formi", piše na službenoj web-stranici nogometnog kluba iz Gelsenkirchena u opisu igre Ivana Rakitića.

Hrvatski nogometni reprezentativac postigao je gol u 4:1 pobjedi momčadi kod Eintrachta, što mu je ukupno treći prvenstveni ove sezone. Prvoga je postigao u 9. kolu Stuttgartu, a drugoga u prošloj utakmici za pobjedu protiv Borussije iz Dortmunda.

"I sve to uz vidljivi hendikep: ispod lijevog oka 21-godišnjaka vidi se masnica", dodaje se na portalu kluba.

"To mi je podario Asa (Gerald Asamoah) u dvoboju na treningu u četvrtak".

"Masnica ga u igri nije smetala, baš naprotiv", zaključuje se na službenoj stranici kluba.

"Imao sam dobar pregled", kazao je Rakitić, te se potrudio objasniti pogodak koji je postigao za 3:1 nakon uklizavanja na ubačaj lopte u prostor.

"To je nagrada za mukotrpan rad posljednjih tjedana. Za gol moram zahvaliti Kevinu Kuranyiju što ću učiniti ravanširajući mu se asistencijom što je prije moguće".

Budući da Bayer (50 bodova) još nije odigrao svoju utakmicu 25. kola, Schalke je sada drugoplasirani klub lige s dva boda manje od Bayerna (53-51) koji je remizirao kod Soldinog Kölna odigravši 1:1.

"Bayernov remi je za nas dobar rezultat. Ali, mi gledamo samo sebe. Orijentirati se na rezultate suparničkih momčadi bila bi pogreška", zaključio je Rakitić.

Pročitajte više