Rakitić ljut: Zadnji sam saznao da sam prebačen u mladu reprezentaciju

IVAN RAKITIĆ je razočaran i nije siguran hoće li se odazvati pozivu Dražena Ladića u mladu hrvatsku selekciju. Iako kaže kako mu je čast igrati za bilo koju hrvatsku reprezentaciju, donedavni Bilićev pulen smatra kako ga je prije "degradacije" u nižu selekciju netko iz Saveza trebao nazvati i obavijestiti o trenutačnoj situaciji.

"Razočaran sam, nitko me iz Saveza nije zvao. Slaven Bilić me nazvao prije tri dana, kazao je tada da će razgovarati s Ladićem i najavio mi takvu mogućnost, spomenuvši kako će mi se netko iz HNS-a javiti. Sad sam iznenađen, jer se nitko nije oglasio, nisam ni znao da je presica u ponedjeljak, krivo mi je da javnost sazna prije mene", rekao je Rakitić za Sportske novosti dodavši kako će pričekati sporni poziv...

"Ne znam još hoću li se odazvati. Nisam još dobio poziv, kad mi se netko javi, onda ću moći o tome govoriti."

Ladić je Rakitića pozvao, prema vlastitom priznaju, zbog toga što je pročitao kako je Schalkeovom nogometašu čast igrati za bilo koju hrvatsku vrstu, pa bila ona i U-15.

"Hvala Bogu. Nije poanta da ne bih igrao, nego da od medija doznam da sam nakon 2,5 godine prebačen u mladu vrstu. Valjda sam zaslužio da se prvo sa mnom popriča. I ne gledam to kao na degradaciju, nije Hrvatska ni Bilić, ni Ladić, ni Rakitić, za Hrvatsku se uvijek igra s radošću", zaključio je sada mladi hrvatski reprezentativac.

Pročitajte više