Rakitić Modriću: Ako izabereš Saudijsku Arabiju, moraš potpisati za nas

Foto: Profimedia

LUKA MODRIĆ (38) ima još manje od dva mjeseca ugovora s Realom. Klub u kojem je već 12 godina zasad mu ne nudi produljenje pa se sve više špekulira o njegovoj budućnosti. Modrić, naime, usprkos poodmakloj dobi ne razmišlja o umirovljenju. Puno je zainteresiranih za njega; saudijski i američki klubovi te onaj hrvatski u kojem se proslavio

Novi poziv Modrić je dobio od velikog prijatelja i dugogodišnjeg suigrača u reprezentaciji Hrvatske. "Ako Modrić dođe u Saudijsku Arabiju, a ne potpiše za Al Shabab, imat će problema sa mnom", izjavio je Ivan Rakitić (36) za Arab News te rekao da mu je Modrić poput brata. 

"Ako izabere Saudijsku Arabiju, to bi bilo nevjerojatno. Nazvao bih ga nakon dvije minute i učinio sve da potpiše za Al Shabab i da ga dovedem u Saudijsku Por ligu ili mu dam sve potrebne informacije", dodao je.

Rakitić je u zimskom prijelaznom roku iz Seville došao u saudijski klub. U pet nastupa za Al Shabab ima po jedan gol i asistenciju. Nakon što je počeo kao starter, na zadnje tri utakmice nije konkurirao za momčad. Al Shabab je šest kola prije kraja prvenstva na 9. mjestu lige od 18 klubova. 

Pročitajte više