Rakitić može birati: Inter, Juventus ili možda Liverpool?

PREMA pisanju talijanskih medija, točnije Tuttosporta, u borbu za hrvatskog napadača Schalkea Ivana Rakitića, uz veći prije zainteresirani Inter umiješali su se velikani poput Juventusa i Liverpoola, makar je milanski klub i dalje glavni favorit za novu destinaciju hrvatskog reprezentativca.

Rakitić je svojim igrama u Schalkeu i hrvatskoj reprezentaciji impresionirao skaute vodećih svjetskih klubova. U dvadeset bundesligaških utakmica ove sezone postigao je dva gola, a pet puta je bio asistent i ostavio izvrstan ukupni dojam.

Proteklih nekoliko dana pisalo se o Interovoj ponudi za 19-godišnjeg napadača, što je Rakitić i sam potvrdio u razgovoru za Media servis ipak naglasivši kako je još uvijek koncentriran na Schalke i na Ligu prvaka u kojoj sljedeći tjedan njegov klub igra uzvrat protiv Porta.

"Inter je za mene jako interesantna adresa i sigurno bih se veselio da se nešto napravi po tom pitanju. Iako sam jako zadovoljan u Schalkeu, ako takva ponuda dođe ja sam otvoren za priču.", rekao je Rakitić nedavno.

U najnovijoj izjavi za talijanske medije hrvatski napadač je ovaj put potvrdio da su ga već kontaktirali iz talijanskog velikana.

"Kontaktirali su me iz Intera i naravno da je ponuda zanimljiva. Inter je veliki klub koji se ne odbija. Odluka je na Schalkeu i vidjet ćemo što će biti", izjavio je Rakitić i dodao:

"Trenutačno sam potpuno koncentriran na svoje igre u Schalkeu."

Rakitić je po dolasku iz Basela prošlog ljeta potpisao četverogodišnji ugovor sa Schalkeom, koji je za njega platio oko pet milijuna eura.

M.P.
Foto: AFP

Pročitajte više