ZANIMLJIVOSTI

Rakitić naljutio navijače objavom na Instagramu: "Messi će ga potjerati nakon ovog"

Foto: EPA/Screenshot: Instagram

IVAN RAKITIĆ nikad nije bio miljenik navijača Barcelone, nekoliko puta se čak našao i sukobu s njima, a sada se ponovno našao na meti navijača.

Hrvatski reprezentativac na Instagramu je objavio fotografiju s utakmice Hrvatske i Argentine iz Rusije i izazvao niz negativnih komentara navijača Barcelone, a onda posljedično i Lionela Messija.

Hrvatska je u toj utakmici slavila s 3:0 i prošla skupinu, a Rakitić je zabio treći gol Hrvatske. Sad je objavio fotografiju s te utakmice na kojoj driblingom prolazi pored Messija kojeg je ostavio na travnjaku.

Navijači izgubili živce

Teško je zamisliti da je Rakitić ovom objavom htio izazvati loše reakcije, ali dobio ih je. Neki od navijača idu toliko daleko da tvrde kako je ovim potvrdio svoj odlazak iz kluba. 

Navijači su Rakitiću zamjerili što je Messija podsjetio na jedini veliki trofej koji nema, a koji nije mogao ni osvojiti u Rusiji jer je Francuska izbacila Argentinu u 1/16 finala. 

Hrvatska i Rakitić su pak dogurali do finala, ali ih je tamo, baš kao i Argentinu, zaustavila Francuska. 

"Rakitić je ovo objavio na Instagramu. Neka se ne iznenadi ako ga prodaju ovog ljeta, Messi je diktator", piše jedna navijačka stranica Barcelone. 

"Rakitić je upravo na Instagramu objavio da odlazi iz Barcelone", piše još jedan profil koji je na Twitteru podijelio objavu s Instagrama. 

Koliki su razmjeri ljutnje među navijačima najbolje pokazuje Rakitićeva originalna objava ispod koje u komentarima prevlada komentar koji sadrži hešteg RakiticOut, a može se pročitati i jako puno uvreda na račun hrvatskog reprezentativca.

"Messi će ga nakon ovog potjerati, jednostavno mora to učiniti", samo je jedan u nizu komentara kojima se zaziva odlazak Rakitića iz Barcelone. 

Pročitajte više