Rakitić: Ne dolazim na finale. Nitko me nije zvao

Foto: Profimedia

"AKO ME pozovu, dolazim", rekao je Ivan Rakitić kada su ga nakon osvojene Europa lige sa Sevillom pitali hoće li doći u Rotterdam navijati za Hrvatsku i nekadašnje suigrače na završnici Lige nacija. Ipak, bivši hrvatski reprezentativac neće doći na finale. 

"Doma sam, u Sevilli. Kupujemo nešto za uređenje. Kćeri završavaju školu, pa da budemo spremni za odmor. Liga nacija? Nije me nitko zvao, ali nema veze ni ikakve ljutnje. Čestitao sam izborniku, predsjedniku saveza, igračima, odnosno suigračima, mojim 'starcima'. Naravno, navijao sam jako, iz sveg srca. I bilo je stvarno fantastično", rekao je Rakitić za tportal pa prokomentirao kakvo finale očekuje od Hrvatske i Španjolske.

"Mislim da će to biti drugačija utakmica nego protiv Nizozemske. Ali imam jako puno povjerenja u naše Vatrene. Vjerujem da će izbornik pripremiti najbolju taktiku i upozoriti igrače što moraju raditi na terenu. Siguran sam da će sve biti jako dobro i pozitivno. A mi ćemo svi navijati i da napokon Hrvatska osvoji neko zlato."

Rakitić, 35-godišnji veznjak Seville, oprostio se od hrvatske reprezentacije prije malo manje od tri godine. Odigrao je za Hrvatsku 106 utakmica i zabio 15 golova.

Pročitajte više