Rakitić: Oliću Liga prvaka, meni Bundesliga

HRVATSKI reprezentativni veznjak Ivan Rakitić čestitao je Bayernu na ulasku u finale Lige prvaka, ali je nogometašima iz Münchena poručio i kako njemački naslov još uvijek nisu osvojili.

Uoči posljednja dva kola Bundeslige Bayern i Rakitićev Schalke su bodovno izjednačeni, obje momčadi imaju po 64 boda, ali Bavarci su u prednosti zbog znatno bolje gol-razlike. Klub iz Gelsenkirchena se zato nada da će Bayern u preostale dvije utakmice (protiv Bochuma doma i Herthe u gostima) barem jednom kiksati.

"Ništa još nije riješeno u Bundesligi. Bochum se bori za život i u takvoj je situaciji sve moguće",  prenose Rakitićeve vijesti svjetski mediji.

"Osjećamo se dobro, sve nam ide dobro, a osiguravanjem plasmana u Ligu prvaka iduće sezone već smo ispunili veliki cilj. "

Sjetio se Rakitić i svoga reprezentativnog kolege Ivice Olića koji je u utorak s tri gola predvodio Bayern do pobjede kod Lyona (3:0) i plasmana u finale Lige prvaka.

"Uskoro ćemo se naći na reprezentativnom okupljanju. Nadam se da ću mu moći čestitati na naslovu europskog prvaka, a on meni na njemačkom naslovu",  zaključio je Rakitić, strijelac sedam prvenstvenih pogodaka za Schalke ove sezone.

Pročitajte više