Rakitić, Pranjić i Bilić na "must have" popisu transfera britanskog Timesa

BRITANSKI Times sastavio je popis od 20 nogometaša i menadžera za koje smatraju da će ove sezone biti najtraženiji kada su u pitanju transferi. Među imenima poput Davida Ville, Joaoa Moutinha, Karima Benzeme, nalaze se i naši Ivan Rakitić, Danijel Pranjić te izbornik Slaven Bilić.

Za Ivana Rakitića Times piše kako je jedan od najmlađih članova hrvatske reprezentacije s tek navršenih 20 godina. Navode kako je bio izvrstan u susretu protiv Njemačke, te da može biti vrlo opasan ili s boka ili u sredini. Timesov novinar smatra da bi se Rakitić, vrijedan 8 milijuna funti, s obzirom na svoje vještine najbolje snašao u Manchester Cityju ili Sunderlandu.

Za Danijela Pranjića smatraju da bi trebao igrati u Newcastleu ili West Hamu, te navode kako mu najviše paše igrati na lijevoj strani. "On je bio pokretač momčadi u hrvatskoj pobjedi protiv Njemačke." - piše Times.

"Njegovi igrači nazivaju ga "Samo naš Special One". Ovaj 39-godišnjak zabilježio je neviđeni uspjeh u svom prvom vođenju nacionalne seniorske momčadi. S karizmatičnim personalitijem, koji uključuje sviranje gitare i diplomu prava, Bilić govori više jezika, igrao je u Premier ligi, a njegova je momčad izbacila Englesku s Eura" - pišu o našem izborniku Britanci dodajući kako bi mu najbolje "pristajalo" voditi momčad West Hama.

H.A.
Foto: H.P.

Pročitajte više