lionel messi

Rakitić se naklonio navijačima velikog rivala: "Svaka vam čast. Respekt"

Foto: Epa

CIJELI se svijet klanja Leu Messiju zbog onoga što je napravio sinoć protiv Betisa (4:1).

Čarobni Argentinac postigao je hat-trick uz dva gola koji su čista nogometna čarolija.

Katalonci su stigli do vodstva u 18. minuti kad je Lionel Messi postigao fantastičan gol iz slobodnog udarca za 1:0. U nadoknadi prvog poluvremena Messi je zabio svoj drugi gol za 2:0. Video fantastičnog slobodnjaka Messija možete pogledati na ovom linku.

U drugom poluvremenu Barcelona je nastavila uništavati domaćina i u 63. minuti stigla je do 3:0, a strijelac je ovaj put bio Luis Suarez. Betis je golom Lorena u 82. minuti uspio smanjiti na 3:1, ali samo tri minute kasnije genij je opet objasnio svima zašto je najbolji svih vremena.

Messi je dodao Rakitiću, ovaj mu je kratko vratio, a Argentinac je iz prve, sa 16 metara, nevjerojatnim udarcem lobovao vratara Betisa za konačnih 4:1. U tom trenutku cijeli stadion, svi navijači Betisa, ustali su na noge i aplauzom i ovacijama pozdravili su magičan potez nogometnog čarobnjaka.

"To mi se nikad nije dogodilo u karijeri. Zahvalan sam Betisovim navijačima. Uvijek nas lijepo prime ovdje bez obzira na to što smo im protivnici" komentirao je Messi ovacije navijača Betisa.

O potezu navijača Betisa, gradskog rivala njegovoj Sevilli, progovorio je i Ivan Rakitić.

''Svi zanju da sam ja veliki navijač Seville, ali imam puno respekta prema navijačima Betisa, pogotovo zbog onog što su napravili Leu'', rekao je za Barca TV Rakitić pa zaključio:

''Uistinu potez vrijedan respekta, čestitam im zbog te sjajne geste.''

Pročitajte više