Rakitić: Spreman sam kao nikad u životu i želim igrati!

IVAN RAKITIĆ pričao je pred nadolazeću utakmicu s Kazahstanom o trenutnom stanju momčadi, te istaknuo kako je posve spreman za utakmicu. Iz Njemačke dolazi nepromijenjene situacije. Još se bori za mjesto u udarnoj postavi, no nažalost i dalje bezuspješno.




"Situacija nije najbolja, no s moje strane nema nikakvh problema. Spreman sam kao nikad u životu, nemam se čega bojati. Željan sam što više pomoći momčadi", objasnio je Rakitić da je sasvim spreman za ogled protiv Kazahstana.

Izvjesno je da će ga Bilić koristiti od prve minute u Astani, a Rakitić se nada da će ta utakmica odlučivati o drugom mjestu. Vjeruje u pobjedu Engleza u Ukrajini.

"Mi ne odlučujemo, na nama je da čekamo i nadamo se dobrom rezultatu. Nažalost, to nije u našim rukama", rekao je Raketa, pa potom još malo pričao o klupskoj situaciji.

"Klub je trenutno u jako teškoj situaciji. U dvije godine sve se promijenilo, ostalo je pet-šest igrača iz momčadi u koju sam stigao. Vjerujem da ću nakon nastupa u reprezentaciji ponovno biti u prvih 11. Vidim se u udarnoj postavi, da mislim da igraju bolji igrači bilo bi drukčije. Pričekat ću još neko vrijeme, pa vidjeti što dalje", otkrio je Rakitić.

Pročitajte više