Rakitić zabio nakon čudesnog prodora Neymara

Foto: Getty Images / Guliver image 

KAKAV odgovor Barcelone! Nakon što je Zidaneov Real drugi put u nizu zabio petardu i preskočio Barcelonu na ljestvici, Katalonci su uzvratili sa šest pogodaka Athletic Bilbaou. U suludoj statističkoj utrci, nadmetali su se trozuopci najjačih napada svijeta. Trojac Bale - Benzema - Cristiano Ronaldo došao je danas do brojke 44 zajednička pogotka, koliko je zabila cijela momčad Barcelone. Doduše, do večerašnje utakmice. Među golgetersko društvo BBC - MSN ugurao se tek Ivan Rakitić.

Athletic je načeo Leo Messi s bijele točke. Bilbao je minutu prije ostao s igračem manje na travnjaku. Isključen je vratar Moreno. Neymar je zabio drugi pogodak na utakmici, a onda mu se priključio i Suarez. Do kraja susreta utrpao je hat- trick.

Rakitić je zabio četvrti pogodak nakon fantastične solo akcije Neymara koja je krenula s centra. 

Brazilac je na travnjak polegao prvog čuvara, dok se drugog riješio lažnjakom u šesnaestercu. U sredini je pronašao Rakitića koji je zabio svoj drugi prvenstveni i ukupno peti pogodak ove sezone. Minutu kasnije, izašao je iz igre. 

Atletico Madrid  drži vrh 

Vodeći Atletico Madrid je u gostima rutinski svladao slabašni Las Palmas sa 3:0. Strijelci su bili Filipe Luis (17) i dva puta Antoine Griezmann (68, 89).


Neymar GOAL(2:0) Barcelona vs Athl Bilbao 17/01... by OfficialGoals

Pročitajte više