Rakitić zakasnio na trening uoči finala Europa lige. Pogledajte reakciju suigrača

Foto: Screenshot

VEČERAS će se na Puskas Areni u Budimpešti u finalu Europa lige sastati Sevilla i Roma. Sevilla će pokušati doći do čak sedmog trofeja ovog natjecanja od 2005. godine, a Roma do drugog europskog trofeja u godinu dana nakon što je prošle sezone osvojila Konferencijsku ligu.

Ekipa Seville preporodila se otkako je prije dva mjeseca klupu preuzeo Jose Luis Mendilibar. Klub je iz zone ispadanja odveo u sredinu tablice i doživio samo jedan poraz u 14 utakmica. Danas su njegovi izabranici odradili zadnji trening prije okršaja s ekipom Josea Mourinha, a kamere su zabilježile smiješan detalj.

Europa liga je na svojoj službenoj stranici objavila snimku na kojoj se vidi 35-godišnji Ivan Rakitić koji kasni na trening, a suigrači ga pozdravljaju šaljivim aplauzom. Rakitić je u Sevilli kapetan uz Jesusa Navasa i nedavno je postao stranac s najviše nastupa u povijesti kluba, ima ih 295. 

U Sevillu je stigao 2011. iz Schalkea i ondje proveo tri i pol sezone. Osvojio je Europa ligu 2014. i zatim prešao u Barcelonu, u kojoj je skupio 310 nastupa, osvojio Ligu prvaka i još 12 drugih trofeja. U Sevillu se vratio 2020. godine. 

Pročitajte više