Rakitićev menadžer: Ivan želi igrati u velikoj momčadi, a Inter to je

U ITALIJI se ponovo priča da je Inter zainteresiran za dovođenje Ivana Rakitića. Tamošnji mediji pišu kako je prvak Italije već ovo ljeto imao kontakte s igračem kojega vide kao nasljednika Wesleyja Sneijdera.

Da u cijeloj priči ima istine, potvrdio je i Rakitićev menadžer Michel Urscheler koji nije odbio mogućnost da Rakitić prijeđe na San Siro.

"Ivan ima ugovor sa Schalkeom do 2011. i klub ga ne želi produžiti. U ovom trenutku se ne govori o Rakitiću kao budućnosti Schalkea iako on želi razgovarati", rekao je Urscheler za CalcioNews24.

Prema Urscheleru, bit će ključno hoće li Schalke izboriti Ligu prvaka.

"Ako se Schalke ne uspije plasirati u Ligu prvaka, bit će mu jako teško zadržati igrače kojima istječe ugovor. Rakitić želi igrati u velikoj momčadi, a Inter je veliki sastav", zaključio je Michel Urscheler.

Talijanski mediji proteklih tjedana izvještavali su o interesu Intera za Rakitića. Raketa je već dugo na meti Nerazzurra, a izvrsne predstave koje pruža u posljednje vrijeme uvjerile su čelnike milanskog kluba kako je Rakitić spreman za izazove crno-plavog dresa.

Pročitajte više