Rambo 2 otišao u gastarbajtere: Miro Varvodić prešao u Koln

DONEDAVNI mladi Hajdukov vratar, 19-godišnji Miro Varvodić, potpisao je profesionalni ugovor s njemačkim nogometnim Bundesligašem Kölnom.

Informaciju prenosi njemački sportski web-portal Spox pozivajući se na objavu u dnevniku Expressu. Prema njoj je Varvodić potpisao profesionalni ugovor (detalji nisu poznati!), te će u Kölnu zauzeti mjesto trećeg vratara, iza Kolumbijca Faryda Mondragona i Thomasa Kesslera.

Sportski magazin Kicker pak piše da je Varvodić nadomak pristupanja Kölnu nakon uspješno odrađene dvostruke probe, jer Miro se na probi u Njemačkoj nalazi već nekoliko dana. Novi bi ga Bundesligaš od Hajduka najprije posudio na godinu dana, a potom moguće i otkupio za 250.000 eura.

Mlađahni Miro (inače sin legendarnog Hajdukovog golmana Zorana "Ramba") je na vratima prve Hajdukove momčadi debitirao prošle sezone. Posebno se istakao na dvoranskom prvenstvu za vrijeme zimske stanke, a u HNL-u je debitirao u domaćem remiju sa Rijekom (1:1) u veljači. Do kraja sezone nije se uspio nametnuti kao možebitna buduća jedinica kluba pa ga pred sam kraj na vratima mijenja Vlado Balić.

A.K:
Foto: K.H.

Pročitajte više