Ramos: Moramo igrati kao i uvijek

TRENER Seville Juande Ramos upozorio je svoje nogometaše kako ih očekuje teška bitka za prolaz u polufinale Kupa UEFA kad se večeras susretnu s Tottenhamom na White Hart Laneu.

Sevilla je u prvoj utakmici pobijedila rezultatom 2-1, a strijelci za Španjolce bili su Fredi Kanoute i Aleksandar Keržakov. Ramos je tvrdi kako se ne radi o velikoj prednosti i napominje kako moraju dati sve od sebe žele li je očuvati.

"Nadamo se prolazu, ali znamo da igramo protiv vrlo jake momčadi. Tottenham ima kvalitetne igrače i igraju pravi timski nogomet. Mogli bi nam stvoriti puno problema. Iako u ovu utakmicu ulazimo s malom prednošću, razmišljamo samo o ostvarenju što boljeg rezultata i prolazu u polufinale", rekao je Ramos u intervjuu za Eurosport.

Ramos ističe kako nema namjeru dopustiti Englezima da im nametnu svoju igru. Sevilla će igrati na isti način kao i uvijek i dati sve od sebe da iskoristi šanse koje uspije stvoriti.

"Moramo igrati kao što uvijek igramo, na način kojim smo osvojili Kup UEFA i kojim smo postali respektabilna momčad. Nećemo se suzdržavati od napadanja, znamo da je najvažnije zabiti gol. Gol u gostima bi bio velika stvar u borbi za prolaz", kaže Ramos.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više