La Liga

Igrači Reala održali sastanak od sat vremena. Svi su uz Zidanea osim dvojice

Foto: EPA

IGRAČI Reala su prije jutrošnjeg fotografiranja s predsjednikom Florentinom Perezom održali sastanak na kojemu su govorili kapetan Sergio Ramos i Luka Modrić.

Tema sastanka u kampu Valdebebas su bili loši rezultati Reala nakon povratka s reprezentativne stanke prije dva tjedna. Madridski klub je trenutno tek četvrti u prvenstvu, dok je u Ligi prvaka na rubu ispadanja nakon poraza od Šahtara iz Donjecka u utorak.

Sastanak igrača je inicirao kapetan Sergio Ramos

Zbog toga je kapetan Sergio Ramos inicirao sastanak bez trenera Zinedinea Zidanea na kojem je pokušao ohrabriti momčad.

"Na jednu smo pobjedu od prolaska dalje u Ligi prvaka, ovisimo sami o sebi i moramo dati sve od sebe. Ovo je Real Madrid, gospodo, i zajedno smo prošli kroz gore", rekao je Ramos, čije je riječi prenio španjolski dnevni list AS.

Realu slijedi teško gostovanje kod Seville u subotu

Nakon kapetana je riječ dobio najstariji igrač u svlačionici Luka Modrić. Iako ne priča puno i često, riječ hrvatskog reprezentativca u svlačionici se pozorno sluša.

"Moramo biti ujedinjeni i pobijediti u sljedećim utakmicama. Možemo to ostvariti", kazao je Modrić suigračima koji se pripremaju za subotnji susret protiv Seville na Sanchezu Pizjuanu.

Igrači su sastančili sat vremena iza zatvorenih vrata svlačionice

Iako nije bio na sastanku, Zinedine Zidane je o njemu informiran te ima podršku većeg dijela svlačionice, barem onog iskusnijeg dijela, u kojemu su već spomenuti Sergio Ramos i Luka Modrić te Marcelo.

Isco i Mariano Diaz se nalaze među pobunjenicima koji su okrenuli leđa Zidaneu zbog manjka minuta provedenih na terenu, a Isco je već i zatražio odlazak iz kluba u siječnju.

Inače, Zidane je jutros u 9:09 prvi stigao u kamp Valdebebas, a nakon njega i svi igrači. AS piše kako su u svlačionici bili zatvoreni od 10 sati pa sve do 11, kada je započeo njihov trening.

Potencijalni Zidaneovi nasljednici već se znaju

Jučer, dan nakon poraza od Šahtara u Kijevu, Marca je pisala kako Florentino Perez već ima spremnu zamjenu za Zidanea ako se loši rezultati nastave. Na njegovo mjesto će sjesti Argentinac Mauricio Pochettino, koji je bez kluba već više od godinu dana nakon što je dobio otkaz u Tottenhamu, ili legendarni napadač Reala Raul Gonzalez, koji trenira drugu momčad Castillu i to mu je prvo trenersko iskustvo u seniorskom nogometu.

 

Florentino Perez je jučer održao sastanak s Izvršnim odborom kluba

Podsjetimo, u sljedećih devet dana Real igra tri derbija. Prvo mu slijedi spomenuto gostovanje kod Seville u subotu, zatim domaći susret u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka protiv Borussije Mönchengladbach te gradski derbi protiv Atletico Madrida također kod kuće sljedeće subote.

Iako na jučerašnjem sastanku predsjednika Florentina Pereza s Izvršnim odborom u formalnom dijelu nije bilo govora o trenutnoj rezultatskoj krizi, ta tema se sigurno provukla kroz neformalni dio druženja vodstva Reala.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više