Rangers i Celtic u borbi za Cesara

DINAMOV stoper Boštjan Cesar našao se na meti još jednog škotskog kluba. Riječ je o ljutom rivalu Glasgow Rangersa i aktualnom viceprvaku Celticu, koji je, prema napisima iz medija, ozbiljno zainteresiran za Cesara.

Iako još nema službene ponude za Cesara, kao ni potvrde o njegovom angažmanu, sve je više naznaka da će Celticov menadžer Gordon Strachan morati posegnuti za obrambenim pojačanjima. Glavni je razlog tome nejasna budućnost obrambenog igrača Boboa Balde koji bi praktički već sutra mogao napustiti klub.

Strachan se ne može upustiti u nabavku novog obrambenog igrača dok ne bude jasno što će Balde odlučiti, a u međuvremenu traje potraga za novim stoperom.

Jedan od izglednijih kandidata za popunjavanje praznine u obrambenoj liniji Celtica je Dinamov igrač Boštjan Cesar, za čiji transfer Dinamo navodno traži milijun i pol funti na ime odštete.

Evening Times prenosi izjavu Dinamova direktora Damira Vrbanovića, koji je kazao kako se u hrvatskim medijima navelike piše o tome kako je Celtic zainteresiran za Cesara, međutim, dodao je kako za braničem "Modrih" postoji i ozbiljan interes iz Njemačke i Italije.

Podsjetimo, početkom mjeseca iz Škotske je pristigla informacija kako je za Cesarove usluge zainteresiran i Glasgow Rangers našeg reprezentativca Dade Prše.

Pročitajte više