Rangersi slave Pršin povratak nakon ozljede

OZLJEDA prepona koju je Dado Pršo dobio 23. prosinca na utakmici protiv Aberdeena je stvar prošlosti, jer se napadač stavio na raspolaganje treneru Le Guenu za sutrašnji meč protiv Motherwella.

Pršin oporavak i vraćanje u kadar za gostovanje na Fir Parku je u svim škotskim medijima (Daily Record ga tradicionalno zove "talisman")  istaknuto kao veliki dobitak za Rangerse, a BBC navodi kako se njegov izostanak u proteklim utakmicama itekako osjetio, jer su suigrači bez njega ispustili bodove na gostovanju kod Invernessa i kod kuće protiv St Mirrena.

"Spreman sam za sutrašnju utakmicu, terapija mi je pomogla", sretan je Pršo.

Nakon ozljede u utakmici u kojoj je Rangers na gostovanju dobio Aberdeen, i tako preskočio izravnog suparnika za drugo mjesto i Ligu prvaka, Gersi su pokvarili važnu pobjedu porazom kod Invernessa i remijem kući sa St. Mirrenom.

"Svjesni smo toga da ponovno moramo početi pobjeđivati. Najveći problem ove sezone nam je nedostatak stabilnosti, nikako nismo mogli zaredati sa dobrim rezultatima, a u ključnim trenucima su nam mnogi igrači nedostajali zbog ozljeda", izjavio je Pršo za web stranice svog kluba.

"Igrali smo doista dobro protiv Hiberniana, Celtica i Aberdeena, a onda smo to pokvarili protiv manjih klubova. Znam i vjerujem da se možemo popraviti", uvjeren je neustrašivi napadač.

Spomenimo na kraju da je Pršin konkurent za mjesto u napadu, Kris Boyd, izjavio kako su igrači, a ne trener Le Guen koji je izvrgnut teškim kritikama, krivi za loše igre Rangersa ove sezone.

Obzirom na Pršine ozljede i najavljeno umirovljenje nema kraju sezone, kao i zbog neefikasnosti, Rangersi traže rješenje kojim bi povećali učinkovitost napada, a za sada se kao potencijalna pojačanja spominju Kevin Davies iz Boltona i Emile Mpenza iz katarskog Al Rayyana.

Foto: AFP

Pročitajte više