Rangersi žarko žele da Pizarro zamijeni Pršu

BAYERNOV napadač, Peruanac Claudio Pizarro je prvi pick Glasgow Rangersa za popunu napadačke pozicije upražnjene Pršinim odlaskom.

Međutim, Gersi se boje da ni raskošnih 45 tisuća funti plaće tjedno, koliko su ponudili Pizarru, neće biti dovoljno da ga privuku u Škotsku jer su za njega ozbiljno zagrizli i mnogi drugi veliki europski klubovi.

Škotski tisak navodi da je prošlotjedni sastanak šefa Rangersa Waltera Smitha i igračevog agenta rezultirao konkretnim dogovorom, ali je posao pokvario Juventus, koji je uskočio sa još izdašnijom ponudom.

Rangersi su se radovali kako su odlaskom klupskih legendi Klosa i Prše, čije su plaće bile proporcionalne ugledu i statusu, barem dodatna sredstva "salary cupa" ostala na raspolaganju za zvijezdu Pizarrovog kalibra, ali je Juve Peruancu ponudio fantastičnih 60 tisuća tjedno.

Računica Torineza je jasna: Pizarro, koji je u nemilosti trenera Hitzfelda, je po isteku ugovora na ljeto slobodan igrač, pa bi od novaca ušteđenih na transferu pojačali plaću za Pizarra i tako otjerali konkurenciju, u kojoj su osim Rangersa, još Inter, Valencia i PSV.

Foto: AFP

Pročitajte više