Rangnick: Gledajući Interov poraz protiv Milana shvatio sam da imamo itekakve šanse

JOŠ se nisu stišali odjeci nakon nevjerojatne pobjede Schalkea od 5:2 na San Siru. Prošlogodišnji osvajači Lige prvaka, nogometaši Intera, tako su na maleni korak udaljeni od ispadanja u četvrtfinalu ove godine.

Schalke u tom ogledu nije posustao niti nakon prvog primljenog pogotka poslije samo pola minute, niti nakon što je Diego Milito pogodio za 2-1. Uzvrat Bundesligaša koji ove sezone igra dosta slabo u domaćim okvirima je bio strašan, te su zaostatak 2-1 preokrenuli u veliku 5-2 pobjedu.

Trener Schalkea Ralf Rangnick, koji je od Felixa Magatha nedavno preuzeo trenersku klupu kluba iz Gelsenkirchena, na toj pobjedi zahvaljuje Milanu, odnosno njihovom treneru Massimilianu Allegriju.

- Znao sam da moram pomno pratiti derbi Milana i Intera. Znao sam da će mi ta utakmica djelomično otvoriti oči i bilo je tako. Trener Milana mi je pomogao, na tom ogledu sam shvatio da imamo itekakvu šansu protiv Intera i ispalo je tako. Hvala Milanu na tome - rekao je Rangnick i dodao:

- Samo sam tražio apsolutnu agresivnost svojih igrača. Morali smo ih nadtrčati i pametno koristiti velike rupe koje su se otvarale u sredini terena kod Intera. Milan je to kažnjavao, kažnjavali smo i mi.

Pročitajte više