Ranieri: Ne razmišljamo o dostizanju Intera, moramo prvo proći Panathinaikos

JOŠ je čak trinaest kola ostalo do kraja talijanske Serije A, a prednost milanskog Intera u odnosu na pratitelje se smanjuje. Roma je nakon utakmica 25. kola došla na samo pet bodova minusa.

Nije daleko niti Milan, trenutačno imaju deset bodova manje, no ako slave u dvije utakmice manje koje imaju (gostovanja kod Barija u nedjelju navečer i kod Fiorentine tijekom narednog tjedna) mogu doći na samo četiri boda minusa u odnosu na Mourinhovu momčad.

Roma je u nedjelju pobijedila na Olimpicu Cataniju s 1:0 pogotkom Crnogorca Mirka Vučinića, no trener Claudio Ranieri ne potpiruje euforiju u svojoj momčadi koja igra briljantno u posljednja četiri mjeseca.

"Ne mogu reći kako je ponovno otvorena borba za naslov prvaka. Istina je, pet bodova minusa nisu previše, ali nama je i dalje prioritet biti među tri najbolje momčadi, da se direktno plasiramo u Ligu prvaka. Sve iznad toga je ogroman bonus", rekao je Ranieri i dodao još jednu mirnu izjavu:

"Pobijedili smo Cataniju, nije bilo lako, a sada se posve okrećemo Panathinaikosu i nadoknađivanju jednog pogotka minusa iz Atene. Seriju A odmah ostavljamo iza sebe do narednog vikenda."

Pročitajte više