Rapaić se vraća protiv Beverena

NAKON što je odigrao utakmicu života, kako se izrazio za pobjedu nad Engleskom, i odradio kaznu zbog crvenog kartona u prvenstvu, Miki Rapaić vraća se na teren.

Njegov Standard trenutno je na šestom mjestu ljestvice i u narednom kolu, ovaj vikend putuje preko belgijske kulturne granice, u nizozemski orijentiranu pokrajinu Flandriju. Čeka ih susret s objektivno slabijim Beverenom, momčadi koja je u zadnjoj utakmici završila svoje natjecanje u kupu, dok u prvenstvu drži 13.poziciju. 

Trener Standarda Les Rouches nosi se s drugačijim problemom. On mora natjerati ekipu da zaboravi golijadu u Kupu, gdje je nižerazredni AS Eupen primio šest komada.

"Standard u goste ide u punom sastavu, nije prijavio nijednu ozljedu. U momčad se vraća Milan Rapaić, koji je u srazu s Genkom zaradio crveni karto radi čega je njegov klub uložio i žalbu." - pišu belgijski mediji.

Rapaić u reprezentaciji proživljava drugu mladost,  dok je u Standardu kroz dvije sezone i 59 odigranih utakmica zabio 21 gol. Nije tajna da se u posljednje vrijeme sve glasnije čuje glas sportskog direktora Hajduka Tome Ercega koji ima veliku želju da ga vrati tamo gdje je sve i počelo. Rapaić je na Poljudu proveo pet prekrasnih godina i povratak je uvijek aktualan.

D.R.
Foto. A.H.

Pročitajte više