Transferi

Rasprodaja na Stamford Bridgeu. Lampard prodaje trećinu momčadi

Foto: EPA

CHELSEA namjerava prodati veliki dio svoje momčadi, a među igračima koji su na listi za prodaju nalaze se Kepa Arrizabalaga, Jorginho, Antonio Rudiger, Kurt Zouma, Andreas Christiansen, Emerson, Tiemoue Bakayoko, Victor Moses, Danny Drinkwater i Michy Batshuayi.

Chelsea zbog skupocjenih pojačanja prodaje igrače

Interesantno, Rudiger, Zouma i Christiansen veći dio finalne utakmice FA kupa protiv Arsenala proveli su u obrani Chelseaja koji je poražen rezultatom 2:1. U toj utakmici svih 90 minuta odigrao je i Jorginho kojeg klub također namjerava prodati.

Trener kluba sa Stamford Bridgea Frank Lampard ranije je izjavio da planira dovesti pojačanja u obrani, ali da klub prethodno treba prodati određene igrače, piše Sky Sports.

Chelsea je već uložio 93 milijuna eura dovođenjem Time Wernera i Hakima Ziyecha, a sve je bliži dovođenju i Kaija Havertza iz Bayer Leverkusena. Stoga, londonski klub mora prodati neke od navedenih igrača kako bi zaradio određenu svotu novca.

Lampard želi beka i golmana

Jedna od pozicija na kojima Chelsea traži igrača je pozicija lijevog beka, a glavna meta je Sergio Reguilón koji je prošle sezone igrajući za Sevillu proglašen za najboljeg igrača La Lige. Reguilón ima ugovor s Realom iz Madrida, a za Sevillu je igrao kao posuđen igrač.

Prva želja kluba na poziciji lijevog beka bio je Ben Chilwell iz Leicestera, ali kako stvari stoje sve su manje šanse da će doći do tog transfera, jer Leicester traži previsoku odštetu.

Chelsea namjerava dovesti i novog golmana, a na listi želja nalaze se Jan Oblak iz Atletico Madrida, Andre Onana iz Ajaxa i Dean Henderson iz Sheffield Uniteda.

Pročitajte više