Raspucani djedica Big Mac i kartonijade u Milanu i Veroni

Foto: Getty Images / Guliver Images

MASSIMO MACACRONE, legenda Serie A, B i C, zabija i u 36-godini. U pobjedi Emplija nad Carpijem 3:0 u 16. kolu talijanskog prvenstva, dva je gola zabio, a jedan namjestio Saponari.

Preostale dvije utakmice Serie A igrane u poslijepodnevnom terminu, puno više od golova obilježili su kartoni. Milan na San Siru nije uspio pobijediti posljednjeplasiranu Veronu (1:1) i tako se približiti vrhu, iako ima 18 bodova više od gostiju.

Domaćin je poveo Baccinim golom u 52. minuti, ali samo četiri minute kasnije De Jong je dobio crveni karton, a Toni odmah iz penala postavlja konačan rezultat. Do kraja utakmice sudac Valeri pokazat će igračima Milana tri, a igračima Verone čak šest žutih kartona.

Drugi veronski klub Chievu ugostio je Atalantu. Do 76. minute nije bilo golova, ali je tri žuta kartona za domaće, te dva žuta i jedan crveni za goste (Cherubin), nakon čega je Paloschi promašio penal za Chievo, koji ipak u vodstvo dovodi Birsa. Na samom kraju utakmice Kurtić dobiva dva žuta, pa su gosti susret završili s devet igrača.

Do kraja dana igraju se dva derbija: Napoli - Roma od 18 i Juventus - Fiorentina od 20.45 sati. 

 
 

Pročitajte više